Levering aan Horeca – Wijnimport Bleeker

Bij Wijnimport Bleeker zijn we trots op ons unieke assortiment Georgische wijnen en onze uitstekende service voor de horecasector. Als horecazaak kunt u bij ons profiteren van gunstige tarieven en betrouwbare leveringen.

Waarom kiezen voor Georgische Wijnen?

Georgië is de bakermat van de wijn met een rijke geschiedenis van 8000 jaar wijnmaken. Ons aanbod omvat meer dan 150 wijnen van 30 vooraanstaande wijnhuizen, zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en authenticiteit. Deze unieke wijnen bieden uw gasten een bijzondere ervaring en helpen uw horecagelegenheid zich te onderscheiden.

Concurrerende Tarieven en Betrouwbare Levering

Wij werken samen met ervaren en professionele logistieke partners om ervoor te zorgen dat uw bestellingen snel en efficiënt worden geleverd. Onze scherpe tarieven maken het mogelijk om uw marge te optimaliseren zonder concessies te doen aan de kwaliteit van uw wijnkaart.

Eenvoudig en Efficiënt Bestellen

Om uw bestelervaring te verbeteren, zijn wij bezig met de ontwikkeling van een online bestelportal. Via deze portal kunnen onze zakelijke klanten gemakkelijk bestellingen plaatsen en direct beschikken over offertes en facturen. Dit bespaart tijd en zorgt voor een soepel en efficiënt bestelproces.

Neem Contact Op

Wilt u meer weten over onze leveringsmogelijkheden en tarieven voor de horeca? Neem dan contact met ons op via [contactgegevens] of vul het contactformulier op onze website in. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een uniek en aantrekkelijk wijnassortiment voor uw horecagelegenheid.

Wijnimport Bleeker – Uw Partner voor Unieke Georgische Wijnen in de Horeca