[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Hero_Widget”][/siteorigin_widget]

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn wij een Georgische wijn importeur. Wij hebben ervoor gekozen om ons geheel te concentreren op Georgische wijnen; hier ligt onze kennis en ons hart.

Sinds 2016 zij wij gestart met het aan de consument verkopen van Georgische wijnen via onze webshop Ghvino.nl. Naar aanleiding van getoonde interesse  vanuit andere slijterijen en horeca ondernemingen zijn wij eind 2017 gestart met het direct importeren van Georgische wijnen. Hiermee kunnen wij vanaf begin 2018 aan de vraag voldoen met een mooie selectie aan Georgische wijnen. Deze bieden wij voor interessante prijzen aan andere slijterijen en horeca ondernemingen.

Ondanks dat de prijzen van Georgische wijnen ook bij inkoop de een reflectie zijn van de goede kwaliteit, hebben wij met de juiste contacten nog scherp kunnen inkopen. Zo blijft het voor wederverkoop interessant. En aangezien wij voor onze gehele selectie de exclusieve importrechten voor Nederland en Belgie hebben vastgelegd, kunt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs.

Mocht uw interesse gewekt zijn, neem gerust contact met ons op via ons contactformulier.